Staaldraadvezel-, traditioneel- of hybride gewapende maatwerkoplossingen voor diverse vloeistofdichte toepassingen.  

Milieu is en blijft een ‘hot’ item en dat is maar goed ook, want we moeten immers zuinig zijn op onze natuur. Vaak moet een betonvloer vloeistofdicht en bestand tegen bepaalde vloeistoffen zijn. Dat vraagt om maatwerk. Met u gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing om úw betonvloer vloeistofdicht te maken. ABC Beton levert gecertificeerde vloeistofdichte betonvloeren voorzien van vloeistofdichte kitvoegen. Tevens kunnen wij optioneel een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening / VVV (conform CUR/PBV-Aanbeveling SIKB Protocol 6001) afgeven.

Voor uiteenlopende bedrijven is een vloeistofdichte betonvloer vanuit milieuoogpunt een wettelijke vereiste: autoslopers, autoschadeherstelbedrijven en –garages, wasstraten, afvalverwerkingsbedrijven enzovoorts. Samen met u beoordelen we welke eisen aan uw vloer worden gesteld en stemmen onze oplossing daar op af. Maatwerk pur sang, wat u aan ABC Beton kunt overlaten.

Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor een vloeistofdichte betonvloer bij uw specifieke project nader te bespreken.

Referenties vloeistofdichte betonvloeren